Creaza-ti kitul de urgenta

Publicat pe01-02-2022 De

Primul pas este să construiți sau să cumpărați Kitul de urgenta. Aveți trei opțiuni: achiziționați un kit prefabricat , construiți un kit folosind produse specifice pe care le aveți deja și cumpărarea articolelor lipsă sau o combinație a celor două.

Iată o defalcare a articolelor absolut esențiale pe care toată lumea ar trebui sa le aiba în trusa lor de urgență, inclusiv sugestii de produse și sfaturi de la profesioniști.

Cum faci kitul

Modul în care împachetezi este la fel de important ca ceea ce împachetezi. Consumurile împrăștiate peste tot în casa dvs. vor fi inutile atunci când este posibil să aveți doar câteva minute de evacuare. La fel și pentru o geantă duffle supraîncărcată – dacă este prea dificil de transportat, va încetini evacuarea.

Înainte de a începe să colectați produsele necesare, veți dori un plan pentru gestionarea acestora.

Depozitarea

Pentru una pana la patru persoane, un rucsac este o alegere inteligentă. Poate acoloda tot ce aveți nevoie și se depozitează ușor sub pat sau lângă ușa din față. Un rucsac puternic cu cusături întărite este ideal pentru o greutate mai mare si pentru o perioada mai indelungata de utilizare. Acest lucru vă va împiedica kitul, plin de consumabile esențiale, să se rupă în timp ce vă deplasați.

Indiferent dacă achiziționați un kit prefabricat, cum sau va construiți propriul, alegeți pungi de depozitare care sunt extrem de portabile și care pot transporta minimum trei zile de mâncare și apă, de persoană.

Apa si Alimente

Va trebui să fiți pregătiți să vă deplasați și, eventual, să călătoriți pe jos, astfel încât să mențineți nivelul de energie și să rămâneți hidratat este imperativ – alimentele normale (batoane si biscuit). Factorii cheie de luat în considerare pentru alimente și apă sunt conținutul ridicat de calorii și nutrienți și valabilitatea pe termen lung.

Alimente

Gustările clasice / de baza nu vă vor oferi nutrienții și caloriile de care aveți nevoie într-o situație de urgență. Opțiunile avansate sunt necesare pentru supraviețuire. Vă recomandăm ratiile de alimente pentru situatii de urgenta NRG 5, deoarece au un conținut ridicat de calorii și nutrienți și nu vor expira timp de 20 ani. Când achiziționați un kit de urgenta Sub Tocul Usii, vă vom ajuta să fiti aveti tot tipul kitul complet prin trimiterea unui memento automat pentru reminder valabilitate produse în 4,5 ani, împreună cu o modalitate simplă de a înlocui articolele expirate.

Apa de Urgenta

Alimentarea cu apă potabilă minimă trebuie să fie de 4 litri de persoană, pe zi. Pe lângă apă potabilă, veți avea nevoie de apă purificată pentru spălarea dinților, spălarea vaselor, scăldatul și preparatul alimentar.

Din păcate, nu putem stoca apă într-o sticlă normală de băut. Aveți nevoie de apă etanșă pentru a evita creșterea bacteriilor timp de cel puțin cinci ani. O alimentare cu apă purificată este un imperativ atunci când vă aflați în modul de supraviețuire, deci luați în considerare achiziționarea unui purtător de apă sau a unor pungi de apă care sunt aprobate de Asociatia Transporturilor Maritime din Germania.

O altă soluție este purtarea de tablete de purificare a apei – acestea sunt o modalitate ușoară și fiabilă de a purifica apa din mers. Acest lucru nu va avea loc în cazul aprovizionării cu apă sigilate cu aer, dar vă poate ajuta în cazul în care rezervele scad.

Ca ultimă soluție, un încălzitor de apă sau cuburile de gheață din congelator sunt toate surse bune de apă potabilă atunci când sunt asociate cu o tabletă de purificare.

Primul ajutor de urgență și igiena

Majoritatea rănilor cauzate de cutremure nu sunt cauzate de cutremure, ci de structuri defectuoase. Din fericire, tăieturile, zgârieturile și vânătăile pot fi tratate cu ajutorul unei truse de prim ajutor. Bolile transmisibile de apă, rănile, iritarea pielii, iritarea plămânilor și infecțiile sunt incredibil de frecvente. Pregătirea pentru primul ajutor și igienă va ajuta la prevenirea bolilor și a infecțiilor.

Depozitați o trusă mare de prim ajutor care să poarte bandaje de bază, tifon, mănuși de latex, bandă, tampoane cu alcool și atele.

Majoritatea kiturilor acoperă elementele de bază, dar nu putem sublinia importanța găsirii unui kit care să conțină suficient mănuși din latex. Dacă întâmpinați o boală transmisibilă sau vă oferiți primul ajutor, acestea vă vor ajuta să vă mențineți în siguranță pe dvs. și pe cei pe care îi ajutați.

Includeti in trusa medicamentele uzuale pe care le luati fara reteta, inclusiv analgezice, medicamente pentru stomac etc. Daca folositi medicamente pentru boli cronice, care se elibereaza doar pe reteta, pastrati o rezerva pentru cel putin trei zile. Consultati-va cu medicul sau farmacistul pentru a afla care sunt conditiile in care trebuie pastrate aceste medicamente si stabiliti un loc fix de depozitare. Puteti realiza un astfel de stoc atat la domiciliu, cat si la locul de munca.

Multe truse de urgență trec cu vederea igiena de bază, dar pot transforma cu adevărat experiența dvs. și a familiei dvs. în caz de urgență. Stocați următoarelor articole:

Adăpost de urgență și căldură

Este posibil să trebuiască să vă părăsiți casa în caz de urgență și, atunci când locuiți fără adăpost izolat sau încălzire interioară, este imperativ să rămâneți uscat și cald. Iată elementele care vă vor ajuta:

Alimentare curent si comunicatii

Desigur, situațiile de urgență sunt mai ușor de gestionat cu acces la alerte, actualizări, instrucțiuni de evacuare și resurse de supraviețuire. Dar cum rămâi la curent fără internet, televizor sau electricitate? De asemenea, luați în considerare faptul că serviciul celular într-o zonă de dezastru poate fi blocat, deci va trebui să vă planificați să funcționați mai ales fără curent.

Iată ce trebuie să fii complet pregătit:

Documente de urgență

Este posibil ca serviciul de internet și telefon să nu funcționeze, ceea ce înseamnă că totul, de la cardurile de credit la navigarea celulară, poate fi inutilizabil. Următoarele elemente vă vor ajuta pe dvs. și familia dvs. să comunicați, să vă adunați, să vă identificați și să obțineți acces la resurse.

A avea obiecte esențiale în trusa de supraviețuire este la fel de importantă ca și un plan atent asupra modului în care voi și familia dvs. veți reacționa și păstra legătura în timpul unei urgențe.

Fiecare trusă trebuie să includă planuri de comunicare și evacuare cu următoarele informații:

Echipamente de urgenta

Uneori, cea mai periculoasă parte a unui dezastru este mediul toxic, neigienic sau, în general, perfid, lăsat după un eveniment de urgență. Următoarele instrumente vor fi imperative pentru oricine navighează în urma dezastrelor.

  • Mască de praf FFP2.
  • Măștile certificate N95 sunt de calitate medicală și vă pot proteja de inhalarea particulelor nocive (resturi de construcție, azbest, plumb etc.) în aer după un dezastru.
  • Mănuși imersate sau din piele . Acestea pot fi la îndemână în timpul utilizării instrumentelor, dar sunt, de asemenea, importante pentru menținerea mâinilor protejate atunci când navigați resturi sau zone periculoase.
  • Cuțit multifuncțional;.
  • Ochelari de protecție.
  • Frânghie. Frânghia poate fi utilizată pentru construirea adăpostului, uscarea hainelor, asigurarea obiectelor libere, ajutarea ridicării oamenilor sau a obiectelor peste obstacole și multe altele.
  • Kit de cusut.
  • Busolă.
  • Fluier cu acustica ridicata.

Din fericire, Sub Tocul Usii este alaturi de tine. Dacă nu faceți nimic altceva pe această listă, iată cele cinci lucruri pe care Sub Tocul Usii le consideră indispensabile pentru a vă menține în siguranță pe dvs. și familia dvs. în caz de urgență și pentru a economisi mult timp și bani.

Cumpărați Kitul Solo pentru a acoperi majoritatea articolele enumerate mai sus. Furnizăm kituri care suportă până la 4 persoane. Cumpărați corespunzător nevoilor dumneavoastra.

Pregătiți și stocați toate documentele de urgență enumerate în geanta dvs., inclusiv numerar.

Aveti in vedere sa aveti îmbrăcăminte caldă suplimentară, încălțăminte și saci de dormit langa kiturile de urgenta.

Produse recomandate
Adauga un comentariu
Adauga un raspuns

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Trebuie sa te autentifici in cont pentru a adauga produse Favorite.

Autentificare