Kitul Duo - rucsac de urgenta pentru 2 persoane

487,00 lei (cu TVA)
In loc de 531,50 lei
Cod produs:
STU1002 5
Adauga in Favorite5
Descriere

Kitul de cutremur pentru 2 persoane conține elementele necesare pentru supraviețuire timp de 3 zile. Produsele sunt stocate într-un rucsac, lăsând mâinile libere.

Rezervele de apă și mâncare din acest kit sunt destinate consumului în situații de urgență:

  • Apă pentru urgențe 100 ml, set 5 bucăți (Valabilitate 5 ani - Dată expirare lot actual: Octombrie 2028);
  • NRG 5 Rații hrană pentru situații de urgență (Valabilitate 20 de ani - Data expirare lot actual: Decembrie 2042);
  • Baterii AA (Valabilitate 5 ani).

Componența kitului de cutremur Kitul Duo - rucsac de urgență pentru 2 persoane este realizată în conformitate cu recomandările IGSU și Crucea Rosie.

Greutate kit: 4,3 kg.

Cost per persoană: 243,50 lei. 

Produsele din kit pot să difere ca aspect de fotografiile de produs, care au caracter de prezentare.

Citește mai departeRestrânge
Detalii produs
STU1002 5
Recenzii (1)
Rating general
5
1 Recenzie
Evaluare
(5)
De peste doi an, tot planificam să îmi fac un rucsac de urgență, pentru că știu că locuiesc într-unul dintre cele expuse orașe din lume la riscul seismic (și nu numai). Planificarea a încetat când a apărut SubTocuUșii – în primele zile mi-a fost greu să cred că rucsacul este la un click distanță. Nu l-am cumpărat înainte însă de a citi despre ce conține și cine sunt oamenii din spatele acestui aproape “serviciu public” (pentru că, a-ți bate capul să pregătești și să educi oameni pentru cutremur, într-un oraș în care bubuie tăcerea asurzitoare pe acest subiect, în ceea ce mă privește este un serviciu public). Cunosc bine, prin natura meseriei mele, ce trebuie să conțină un rucsac de urgență, iar SubToculUșii bifează toate recomandările naționale și internaționale. Iar la asta adaug că nu a trebuit să intru pe zeci de siteuri să-mi fac propriul rucsac și faptul că, la ce are deja inclus rucsacul Duo, mai trebuie să adaug doar actele, banii în numerar, medicamentele curente (altele decât cele din trusa de prim-ajutor inclusă) și mâncarea pentru animăluțe, eventual alte lucruri minore pe care fiecare dintre noi trebuie să le avem în vedere. Mai este ceva: în spatele acestui website sunt niște oameni senzaționali. Oameni care au trecut și ei, prin ani de încercări pentru a găsi soluția potrivită pentru rucsac și, când au găsit-o, au vrut să o împărtășească și cu noi. Vă încurajez să le scrieți, să discutați cu ei, eu așa am făcut. Și le mulțumesc pentru asta.

Adauga o recenzie

  • Evaluare:
Produse recomandate

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Trebuie sa te autentifici in cont pentru a adauga produse Favorite.

Autentificare